Missie

Fourtress is een creatieve en innovatieve software dienstverlener waar men heel graag mee en voor wil werken.

Visie

Fourtress streeft ernaar om de meest innovatieve software partner te zijn in de regio Eindhoven en daarbuiten. Juist het MKB brengen we daarmee op een hoger technologisch niveau. Ons doel is om in 2025 aan de 5 meest spraakmakende, super coole en duurzame ontwikkelingen te hebben bijgedragen. We bieden hierbij een van de meest uitdagende en inspirerende werkomgevingen en werken dagelijks met elkaar aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten en medewerkers.

Kernwaarden

Oneindige creativiteit

We zijn trots op alle creativiteit in ons bedrijf. Je ziet het terug in alles wat we doen – van het bedenken van nieuwe oplossingen voor onze opdrachtgevers tot het bieden van ruimte en vrijheid aan onze mensen om hun talenten te laten bloeien.
Creativiteit is onze krachtigste tool. 

Krachtige innovatie

Onze drijfveer? Innovatie. Wij begrijpen als geen ander dat ons werk draait om het verrijken van levens. Dat helpt ons om unieke maatwerkoplossingen te creëren voor onze klanten.
Voortdurende innovatie maakt onze wereld beter. 

Wederzijds respect

Iedereen verdient waardering. Daarom behandelen wij onze mensen en opdrachtgevers met hetzelfde respect dat wij zelf ook graag zouden ontvangen.
Respect is de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. 

Onmiskenbare integriteit

Bij ons vormt integriteit de kern van iedere uitdaging. Op deze manier ontstaan duurzame, langdurige samenwerkingen.
Integriteit is wat we doen, wat we zeggen, en wat we zeggen dat we doen. 

Wij willen bijdragen aan een betere wereld

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor en binnen Fourtress. We hebben zelf een behoorlijke invloed op onze toekomst. Door onszelf duurzame ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals) te stellen, kunnen we concreet bijdragen aan de wereld die we willen. Om organisaties en bedrijven daarbij te helpen, heeft de VN het SDG Charter Network opgericht. Er zijn 17 Sustainable Development Goals die onze ‘to do’-lijst vormen. Met deze SDGs spreken we dezelfde taal, waardoor we beter kunnen samenwerken om deze doelen voor een betere wereld te behalen. 

In Brainport Eindhoven werken wij – bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid – samen aan een sterke regio die welvarend is en zorg draagt voor het welzijn van onze inwoners. Ons gezamenlijk doel is om de regio nóg sterker aan de volgende generatie over te dragen. Streeft iedereen naar dezelfde doelen, dan spreekt ook iedereen dezelfde taal. Door massa kan het verschil worden gemaakt. Daarom heeft Brainport EIndhoven een tijd geleden de verantwoordelijkheid genomen met het SDG Charter. Brainport Eindhoven is de eerste in Nederland die het Charter als triple helix regio ondertekent en inmiddels zijn er flink wat partijen aangesloten, waaronder nu dus ook Fourtress. door het ondertekenen van het SDG Charter geven we aan dat we als bedrijf bij willen dragen aan een betere wereld!