Wat we doen

Ken je dat gevoel dat iets gewoon lekker werkt? Denk er maar eens over na. De dingen die het meest vanzelfsprekend zijn, zijn dat vanwege hun eenvoud. Omdat ze intuïtief te gebruiken zijn. De voldoening die je krijgt als een app precies doet wat je wilt, komt door slimme technologie. En precies dat is wat we doen. Wij maken technologie menselijk.

Low level – embedded software

Met onze software brengen we producten tot leven. Jij bepaalt hoe en wat, wij laten het werken. Dat klinkt eenvoudig, maar het vergt een toegewijd team van experts om dit te realiseren. Onze mensen staan te popelen om software tot leven te brengen. 

Fourtress End to End expertise

Met onze software brengen we producten tot leven

Onze activiteiten delen we grofweg op in vier onderdelen. Maar dat wil niet zeggen dat we in hokjes denken. Integendeel zelfs. We zetten onze expertise en ervaring in voor een breed scala aan uitdagingen, van het maken van kantoorsystemen, het bouwen van systeemintegratie en het ontwikkelen van technische apps. Het komt er altijd op aan hoe onze klanten onze kennis het best kunnen gebruiken. We werken graag bij je op kantoor, zodat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. Uiteraard kun je bij ons ook een deel of zelfs de hele ontwikkeling van een complete oplossing uitbesteden. Je vertelt ons wat je wilt en wij zorgen dat je het krijgt.
 

Onze service heeft verschillende smaken

  • Competence flex
  • Consultancy
  • Project office
  • Outsourcing

Een combinatie van is ook altijd mogelijk.