Kun jij het je voorstellen hoe het is om ideeën tot leven te brengen, dromen waar te maken en te inspireren in alles wat je doet? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen werken we aan jouw carrière en creëren we de toekomst die jij voor ogen hebt.

Bij Fourtress brengen we jouw dromen en ideeën tot leven

De functie

Als embedded software engineer bij Fourtress ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van embedded software voor innovatieve technologie. Je bent in deze rol betrokken bij het volledige ontwikkeltraject en je wordt uitgedaagd om een actieve bijdrage te leveren aan het overtreffen van de klantverwachtingen. Zo draag je rechtstreeks bij aan de doelstellingen van de organisatie.

Wat je gaat doen

Je komt te werken aan een van de innovatieve projecten voor onze opdrachtgevers in uiteenlopende markten binnen de high-tech sector. Je bepaalt samen met je fieldmanager aan welk project je gaat werken aan de hand van jouw persoonlijke doelen en ambities. Wij willen namelijk dat jij jezelf lekker voelt in je werk; alleen zo ben je van optimale waarde voor ons en de klant. Hoewel ieder project anders is, werk je altijd met jouw projectteam aan een gemeenschappelijk doel: het verrijken van levens. Wij geloven er in dat onze toekomst draait op technologie maar wordt aangestuurd door mensen.

Wie jij bent als persoon

Wij zijn op zoek naar mensen die samen met ons ideeën tot leven willen brengen, dromen waar willen maken en anderen willen inspireren met wat we doen! Dat betekent dat jij met jouw kennis en ervaring in staat bent om je te verdiepen in de vraagstukken van onze klanten en op zoek gaat naar creatieve oplossingen. Daarom ben jij leergierig, communicatief vaardig, flexibel en verantwoordelijk.

Wat je verder meeneemt

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van technische informatica/(embedded)software engineering/computer science of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring als embedded software engineer
 • Ervaring met C++, bij voorkeur met de moderne versies (14/17/20)
 • Evaring met embedded (besturings-)systemen zoals Linux
 • Een rijbewijs B

Wat wij je bieden

Onze lijfspreuk – If you can imagine it, we can create it – slaat niet alleen op de oplossingen die we bedenken. Het slaat vooral ook op jouw droombaan. Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Samen werken we aan jouw carrière en creëren we de toekomst die jij voor ogen hebt. Dit alles in een uitdagende en inspirerende omgeving in de Brainport regio van Eindhoven waar passie voor technologische vooruitgang elke dag voelbaar is.

Verder mag je dit van ons verwachten

 • Een fulltime contract (minimaal 32 uur)
 • Een marktconform salaris op basis van de kennis en ervaring die je met je meebrengt
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding zodat jij mobiel bent voor onze opdrachtgevers
 • Vakantiegeld (8,33%) en voldoende vakantiedagen waarbij de mogelijkheid bestaat om vakantiedagen flexibel bij te kopen of te verkopen
 • Een vitaliteitsbudget van €30,-netto per maand om jouw vitale leefstijl te stimuleren en dat je uit kunt geven naar eigen behoefte
 • Een uitgebreide pensioenregeling zodat je je niet zorgen hoeft te maken om je oude dag
 • Een ongelimiteerd opleidingsbudget indien de opleidingen die je uitkiest passen bij jouw ambities
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken als het project het toelaat
 • Plezier ervaren in je werk! We hebben een informele cultuur met vrijdagmiddag borrels, tafelvoetbal competities, game avonden, events en collega’s die ook regelmatig onder het genot van een pizza hun kennis met elkaar delen

Hebben wij je geïnspireerd en wil je weten hoe het is om samen met ons ideeën tot leven te brengen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail je CV naar [email protected] en je hoort zo snel mogelijk van ons. 

If you can imagine it, we can create it.